Termeni ╚Öi condi╚Ťii

   Prin accesarea site-ului nostru sunte╚Ťi de acord cu urm─âtoarele condi╚Ťii de utilizare:

1. Drepturi de autor

Site-ul www.editurasfmina.ro este proprietatea S.C. Editura Sf. Mina SRL. Con╚Ťinutul site-ului (inclusiv texte, fotografii, sloganuri, logo-uri, elemente de grafic─â web, programe ╚Öi scripturi) este protejat prin legea român─â ╚Öi prin conven╚Ťiile interna╚Ťionale. Editura Sf. Mina î┼či rezerv─â dreptul de a modifica informa╚Ťiile din aceast─â sec╚Ťiune a site-ului f─âr─â preaviz.


2. Politica de retur

Produsele achizi╚Ťionate de la Editura Sf. Mina nostru pot fi returnate conform Ordonan┼úei de urgen╚Ť─â a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioni┼čtii, precum ╚Öi pentru modificarea ╚Öi completarea unor acte normative (denumit─â în continuare O.U.G. 34/2014).

Astfel, în termen de 14 zile de la primirea produsului comandat de c─âtre dumneavoastr─â, ave╚Ťi dreptul legal de a renun╚Ťa la cump─ârarea produsului.

Cum returnez?

Pentru a v─â exercita dreptul de retragere trebuie s─â ne informa┼úi despre inten╚Ťia de a returna produsele achizi╚Ťionate, prin e-mail la edsfmina@yahoo.com sau prin telefon la num─ârul 0232222810.

  • Costul returului va fi suportat de c─âtre Editura Sf. Mina dac─â produsul nu corespunde descrierii de pe site, prezint─â defecte sau deterior─âri rezultate in urma transportului. În cazul în care opta╚Ťi pentru alt─â metod─â de livrare fa╚Ť─â de cea ini╚Ťial─â, ve╚Ťi suporta costurile suplimentare aferente.
  • Costul returului va fi suportat de c─âtre cump─âr─âtor, dac─â motivele returului nu sunt imputabile Editurii Sf. Mina.
  • Returnarea se poate face ╚Öi direct la sediul nostru din Ia╚Öi, Aleea Tudor Neculai nr. 135, bl. 1014, ap. 4, parter.
  • Returnarea se poate face doar în cazul produselor achizi╚Ťionate direct de la noi, neaplicându-se în cazul achizi╚Ťiilor efectuate prin intermediari.
  •  Rambursarea contravalorii produselor returnate se va efectua în termen de 7 zile la data la care primim înapoi produsele.

Pentru a respecta termenul-limit─â de retragere, este suficient s─â trimite╚Ťi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea termenului de 14 zile de la achizi╚Ťionare.

Produsul returnat trebuie s─â fie în aceea╚Öi stare în care a fost livrat, în ambalajul original ╚Öi împreun─â cu documentul care l-a înso╚Ťit (factur─â în original sau bon fiscal). Avem încredere c─â ve╚Ťi respecta drepturile de proprietate intelectual─â ╚Öi nu ve╚Ťi folosi sau înstr─âina produsele înainte de a le returna.

Persoanele juridice beneficiaz─â de un termen de 12 luni pentru returnarea produselor comandate, urmând ca procedura s─â se desf─â╚Öoare în acelea╚Öi condi╚Ťii ca ╚Öi pentru persoanele fizice.


3. Politica de Confiden╚Ťialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal a Editurii Sf. Mina

Scopul acestei politici este acela de a v─â informa cu privire la modul în care colect─âm, utiliz─âm ╚Öi transmitem datele cu caracter personal.

Pentru noi este foarte important s─â  respectam drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile clien╚Ťilor no╚Ötri ╚Öi facem tot posibilul s─â prelucram datele cu caracter personal în mod transparent, în deplin─â siguran╚Ť─â ╚Öi confiden╚Ťialitate.

Pentru raportarea unui incident sau pentru solicit─âri privind protec┼úia datelor cu caracter personal, v─â rugam s─â v─â adresa╚Ťi responsabilului nostru cu protec┼úia datelor prin e-mail la adresa office@editurasfmina.ro.

Consider─âm c─â respectarea dreptului la protec╚Ťia datelor cu caracter personal reprezint─â un principiu fundamental, sens în care Editura Sf. Mina face toate demersurile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastr─â în deplin─â concordan╚Ť─â cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor” sau “GDPR”), precum ╚Öi cu orice alt─â legisla╚Ťie aplicabil─â pe teritoriul României.

Datele cu caracter personal pe care ni le comunica╚Ťi sunt tratate cu strict─â confiden╚Ťialitate, avându-se în vedere respectarea m─âsurilor de securitate. Nu sunte╚Ťi obligat sa ne transmite╚Ťi date cu caracter personal, îns─â datele transmise voluntar de c─âtre dumneavoastr─â vor fi utilizate exclusiv în scopul prelucr─ârii solicit─ârilor.

Aceast─â sec╚Ťiune v─â informeaz─â asupra modului în care sunt colectate, utilizate, transferate ╚Öi protejate datele dvs. cu caracter personal atunci când interac╚Ťiona╚Ťi cu noi în leg─âtur─â cu produsele noastre, în mod direct, prin intermediul site-ul nostru web, a c─âsu╚Ťelor po╚Ötale electronice ori a mijloacelor de comunica╚Ťie vocale (telefonie fix─â sau mobil─â).

Ne rezerv─âm dreptul de a actualiza ╚Öi modifica periodic aceast─â Politic─â de confiden╚Ťialitate, pentru a reflecta orice modific─âri ale modului în care prelucr─âm datele dumneavoastr─â cu caracter personal sau orice modific─âri ale cerin╚Ťelor legale de confiden╚Ťialitate.

 

Ce categorii de date cu caracter personal prelucr─âm

În general, colect─âm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastr─â, astfel încât ave╚Ťi controlul asupra tipului de informa╚Ťie pe care ne-o oferi╚Ťi. Cu titlul de exemplu, primim informa╚Ťii de la dvs. astfel:
  • când v─â crea╚Ťi un cont pe site-ul nostru, furniza╚Ťi date precum: adresa de e-mail, numele ╚Öi prenumele, num─âr telefon, jude╚Ť/sector, localitate, strad─â, num─âr, bloc, scar─â, etaj, apartament, cod po╚Ötal, adres─â alternativ─â de livrare etc.;
  • când plasa╚Ťi o comand─â, ne furniza╚Ťi informa╚Ťii precum: produsul dorit, numele ╚Öi prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plat─â, num─âr de telefon, modalitate de transport (Po╚Öta Român─â /DSC) etc.
Nu colect─âm ╚Öi nu prelucr─âm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor în categorii speciale de date cu caracter personal.

Care sunt scopurile ┼či temeiurile prelucr─ârii

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în urm─âtoarele scopuri:

1. Pentru prestarea serviciilor Editurii Sf. Mina. în beneficiul dvs.
Acest scop general poate include, dup─â caz, urm─âtoarele:
a) Crearea ╚Öi administrarea contului în cadrul site-ului propriu;
b) prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
c) solu┼úionarea problemelor de orice natur─â referitoare la o comand─â, la bunurile sau serviciile achizi╚Ťionate;
d) returnarea produselor conform prevederilor legale;
e) rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
f) asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de r─âspunsuri la întreb─ârile dvs. cu privire la comenzile dvs. sau la bunurile comandate (telefonic). Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesar─â pentru încheierea ╚Öi executarea unui contract între editur─â ╚Öi dvs. De asemenea, anumite prelucr─âri subsumate acestor scopuri sunt impuse de legisla╚Ťia aplicabil─â, inclusiv legisla╚Ťia fiscal─â ╚Öi contabil─â.

2. Pentru marketing
Vrem s─â v─â ╚Ťinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care v─â intereseaz─â. În acest sens, v─â putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/ etc.) con╚Ťinând informa┼úii generale ╚Öi tematice, informa┼úii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-a╚Ťi achizi╚Ťionat, informa┼úii cu privire la oferte, promo╚Ťii sau concursuri.

3. Pentru ap─ârarea intereselor noastre legitime
Pot exista situa╚Ťii în care vom folosi sau transmite informa╚Ťii pentru a ne proteja drepturile ╚Öi activitatea comercial─â. Acestea pot include:
  1. M─âsuri de protec╚Ťie a site-ului web ╚Öi a utilizatorilor s─âi fa╚Ť─â de atacuri cibernetice:
  2. M─âsuri de prevenire ╚Öi detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informa╚Ťii c─âtre autorit─â╚Ťile publice competente;
  3. M─âsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.
Temeiul general al acestor tipuri de prelucr─âri este interesul nostru legitim de a ne ap─âra activitatea comercial─â, fiind în╚Ťeles c─â ne asigur─âm c─â toate m─âsurile pe care le lu─âm garanteaz─â un echilibru între interesele noastre ╚Öi drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile dvs. fundamentale. De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispozi╚Ťii legale cum ar fi obliga┼úia de a asigura paza bunurilor ╚Öi a valorilor prev─âzut─â de legisla┼úia aplicabil─â în aceast─â materie.
Temeiul legal pentru prelucrarea datelor dumneavoastr─â personale este: consim╚Ť─âmântul dumneavoastr─â, un contract la care sunte╚Ťi parte, o cerere de la dvs. înainte de intrarea într-un contract. Solicitarea justific─â prelucrarea datelor dvs. personale, necesitatea respect─ârii unei obliga╚Ťii legale la care suntem supu╚Öi, interesul nostru legitim sau legitim al unei ter┼úe p─âr╚Ťi.
Prelucrăm datele dvs. personale pe baza unor interese care sunt: legitime, legale, reale, transparente și prezente.


În ce situa┼úii colect─âm ┼či prelucr─âm datele dumneavoastr─â?

a) Atunci când face╚Ťi o achizi╚Ťie prin intermediul site-ului nostru, telefonic sau pe email;
b) atunci când trimitem comunic─âri de marketing (pe email sau telefonic).

Cât timp p─âstr─âm datele dvs. cu caracter personal?

Ca regul─â general─â, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp ave╚Ťi un cont pe site-ul www.edsfmina.ro . Pute╚Ťi s─â ne solicita╚Ťi oricând ┼čtergerea anumitor informa╚Ťii sau închiderea contului ╚Öi vom da curs acestor solicit─âri, sub rezerva p─âstr─ârii anumitor informa╚Ťii inclusiv ulterior închiderii contului, în situa╚Ťiile în care legisla╚Ťia aplicabil─â sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal?

Dup─â caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urm─âtoarelor categorii de destinatari:
a) furnizorilor de servicii de curierat (în prezent CN Po╚Öta Român─â SA ╚Öi DSC – DRAGON STAR CURIER etc.)
b) furnizorilor de servicii de plat─â/ bancare;
c) furnizorilor de servicii IT;
d) altor societ─â╚Ťi cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe pia╚Ť─â a bunurilor ╚Öi serviciilor noastre.
În cazul în care ne revine o obliga╚Ťie legal─â sau dac─â este necesar pentru a ne ap─âra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorit─â╚Ťi publice. Ne asigur─âm c─â accesul la datele dvs. de c─âtre ter╚Ťii persoane juridice de drept privat se realizeaz─â în conformitate cu prevederile legale privind protec╚Ťia datelor si confiden╚Ťialitatea informa╚Ťiilor, în baza unor contracte încheiate cu ace╚Ötia.

Cum protej─âm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor existente.
În ciuda m─âsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, v─â atragem aten╚Ťia c─â transmiterea informa┼úiilor prin internet, în general, sau prin intermediul altor re╚Ťele publice, nu este complet sigur─â, existând riscul ca datele s─â fie v─âzute ┼či utilizate de c─âtre ter┼úe p─âr┼úi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilit─â╚Ťi ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Drepturile dumneavoastr─â

Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor v─â recunoa╚Öte o serie drepturi în leg─âtur─â cu datele dvs. cu caracter personal. Pute╚Ťi solicita accesul la datele dvs., corectarea oric─âror gre╚Öeli din fi╚Öierele noastre ╚Öi/sau v─â pute╚Ťi opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.
De asemenea, v─â pute╚Ťi exercita dreptul de a v─â plânge autorit─â╚Ťii de supraveghere competente sau de a v─â adresa justi╚Ťiei. Dup─â caz, pute╚Ťi beneficia ╚Öi de dreptul de a solicita ╚Ötergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii datelor dvs. ╚Öi dreptul la portabilitatea datelor. Pentru a v─â putea exercita drepturile, ne pute╚Ťi contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus.

Drepturile terţelor părţi

Nu trebuie s─â respect─âm o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile altor persoane vizate. Conform Regulamentului European 679/2016 privind protec┼úia datelor cu caracter personal, ca persoana fizica beneficia╚Ťi de urm─âtoarele drepturi:
a) informare și acces la datele cu caracter personal
Ave╚Ťi dreptul de a ob┼úine din partea noastr─â o confirmare c─â se prelucreaz─â sau nu date cu caracter personal care v─â privesc ╚Öi, în caz afirmativ, acces la datele respective.
b) restric╚Ťionarea prelucr─ârii datelor cu caracter personal
Pot exista situa┼úii în care dori╚Ťi s─â restric╚Ťiona╚Ťi prelucrarea anumitor date doar pentru o anumit─â perioad─â de timp. Pute╚Ťi, în orice moment, s─â trimite╚Ťi o cerere prin e-mail în acest sens. În momentul în care vre╚Ťi s─â anula╚Ťi restric╚Ťionarea prelucr─ârii o pute╚Ťi face prin una dintre metodele utilizate la restric╚Ťionare.
c) opozi╚Ťia prelucr─ârii datelor cu caracter personal
Este posibil ca la un moment dat s─â v─â dori╚Ťi s─â nu v─â mai prelucram anumite date cu caracter personal, f─âr─â îns─â a le ╚Öterge din baza noastr─â de date. V─â pute╚Ťi exercita în orice moment acest drept.
d) desc─ârcarea într-un format accesibil a datelor cu caracter personal
Ave╚Ťi posibilitatea de a cere datele cu caracter personal în format structurat, utilizat în mod curent ╚Öi care poate fi citit automat. Pute╚Ťi face aceast─â cerere prin e-mail la adresa office@editurasfmina@yahoo.ro
e) rectificarea datelor cu caracter personal
Oricând v─â pute╚Ťi modifica datele cu caracter personal (spre exemplu, v─â schimba╚Ťi adresa de e-mail, de livrare etc). V─â pute╚Ťi actualiza informa┼úiile în baza noastr─â de date, accesând contul online sau printr-o cerere trimis─â prin e-mail.
f) ștergerea datelor cu caracter personal
Dac─â, din diferite motive, dori╚Ťi s─â ╚Öterge╚Ťi datele cu caracter personal din baza noastr─â de date, pute╚Ťi face o solicitare în acest sens prin e-mail sau din contul de utilizator.
Aten╚Ťie, în cazul in care datele dumneavoastr─â cu caracter personal sunt prelucrate pentru respectarea unei obliga┼úii legale, cererea de ╚Ötergere a acestor date poate fi refuzat─â, caz în care se vor ╚Öterge doar acele date pe care nu le mai putem prelucra f─âr─â acordul dvs.

Durata de r─âspuns

Ne propunem s─â r─âspundem la solicit─ârile dvs. în termen de maximum 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire în func╚Ťie de complexitatea solicit─ârii.

Prezenta Politic─â va fi adus─â de c─âtre conducerea companiei la cuno┼čtin╚Ťa tuturor angaja┼úilor, colaboratorilor, partenerilor de afaceri sau a altor ter┼úi, inclusiv prin publicarea pe site-ul companiei, editurasfmina.ro

Inscrieti adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutati:

Promo:

» toate promotiile