Termeni și condiții

   Prin accesarea site-ului nostru sunteți de acord cu următoarele condiții de utilizare:

1. Drepturi de autor

   Site-ul www.editurasfmina.ro este proprietatea S.C. Editura Sf. Mina SRL. Conținutul site-ului (inclusiv texte, fotografii, sloganuri, logo-uri, elemente de grafică web, programe și scripturi) este protejat prin legea română și prin convențiile internaționale. Editura Sf. Mina își rezervă dreptul de a modifica informațiile din această secțiune a site-ului fără preaviz.

2. Termeni de confidențialitate și colectarea datelor cu caracter personal

   Editura Sf. Mina este înscrisă în Registrul de Evidență a Prelucrărilor de Date cu Caracter personal sub. nr. 17041.
   Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Editura Sf. Mina are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este pentru a vă livra în bune condiții bunurile comandate și pentru a vă informa cu privire la aparițiile, promoțiile și toate noutățile care țin de activitatea editurii.  Datele dumneavostră sunt păstrate cu grijă și sunt folosite numai în scopurile de mai sus.

  Bunurile comercializate pe acest site se află în proprietatea SC Editura Sf. Mina Distribution SRL, firmă cu care Editura Sf. Mina are încheiat un contract de distribuție. Bunurile vor fi livrate către dumneavoastră de către firma SC Editura Sf. Mina Distribution SRL. Datele dumneavoastră de livrare vor fi furnizate către SC Editura Sf. Mina Distribution SRL și vor fi folosite de către această societate numai pentru livrarea bunurilor comandate de către dumneavoastră.
   Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți trimite o cerere scrisă, datată și semnată pe adresa: SC Editura Sf. Mina SRL, str. Al. T. Neculai nr. 135, bl. 1014, ap 4, Iasi, cu mențiunea DEZABONARE. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.
   Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.


Inscrieti adresa dvs. de email pentru a primi ultimele noutati:

Promo:

» toate promotiile